ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει με όλο αυτό το φασισταριό

Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει με όλο αυτό το φασισταριό
Facebook/ christos.giannoulis.50

«Φασισταριό» χαρακτήρισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Χρήστος Γιαννούλης, τα περίπου 200 άτομα που διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών έξω από την εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Κατερίνηςαργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αποδοκιμάστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο κ. Γιαννούλης ανεβαίνοντας στο βήμα και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, δήλωσε ότι «δεν θέλω να μεγαλώσει ο γιος του στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απ' έξω».

Ειδικότερα αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του είπε:

«Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απ' έξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ακροδεξιού χώρου, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δέκα προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, λόγω εκκρεμμών καταδικαστικών αποφάσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ