ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς τον Σκουρλέτη η συνάντηση Τσίπρα – Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς τον Σκουρλέτη η συνάντηση Τσίπρα – Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν φαίνεται να πτοούν τον Αλέξη Τσίπρα στην προσπάθειά του για το οργανωτικό άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Χτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τη Γραμματεία του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Νεολαίας, «στη συνάντηση αποφασίστηκε η κοινή συμπόρευση κόμματος και Νεολαίας, εν όψει της διαδικασίας ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Με καλοκαιρινό look ο Αλέξης Τσίπρας, αξύριστος και με T-shirt, συζήτησε με τους νεολαίους και για το φετινό Φεστιβάλ Σπούτνικ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στις 27-28-29 Σεπτεμβρίου.

Κατά την ανακοίνωση, «το φεστιβάλ θα σηματοδοτήσει την έναρξη της διαδικασίας ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που θα συνοδευτεί με καμπάνια εγγραφής νέων μελών, με σκοπό τη μαζικοποίηση και την εμβάθυνση των σχέσεων της Νεολαίας με τον κόσμο της νέας γενιάς».

Απουσία με νόημα

Από την ανάρτηση στο Facebook του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Αλεξίου πληροφορούμαστε ότι πέραν του κ. Τσίπρα και των νεολαίων, στη συνάντηση συμμετείχαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και ο Μιχάλης Καλογήρου, διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα.

Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση ότι στη συνάντηση δεν συμμετείχε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την οργανωτική ανασυγκρότηση και βρίσκεται στην Αθήνα. Άραγε ο κ. Σκουρλέτης είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις ή απουσία του αποτελεί έκφραση μιας… «σοβιετικού» τύπου δυσμένειας;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ