ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Καλαμπάκα και Λάρισα σήμερα ο πρωθυπουργός

Σε Καλαμπάκα και Λάρισα σήμερα ο πρωθυπουργός
INTIME / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Την Καλαμπάκα και τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Ειδικότερα, στις 10.00 το πρωί αναμένεται να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, ενώ αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Δήμου Καλαμπάκας.

Στις 13.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λάρισα, όπου θα επισκεφθεί το κτίριο των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της Λάρισας.

Χθες ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τον «Μύλο των Ξωτικών»«Μύλο των Ξωτικών» που αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, περιηγήθηκε επίσης στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, παρακολούθησε εκδηλώσεις και θεματικά παιχνίδια μαζί με τους πολίτες που βρίσκονταν στο χώρο, ενώ φωτογραφήθηκε και συνομίλησε μαζί τους.

Νωρίτερα είχε επιθεωρήσει τα έργα στο νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος, τον λεγόμενο Ε65, που συνδέει την ΠΑΘΕ Αθηνών-Θεσσαλονίκης με την Εγνατία οδό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ