ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την κατάθεση Αγγελή

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την κατάθεση Αγγελή
ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ/ΙΝΤΙΜΕ

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την κατάθεση του Ιωάννη Αγγελή.

Αιχμηρά σχόλια για τη νέα κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου έκαναν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως σε προηγούμενες καταθέσεις του «ξέχασε να αναφέρει τα περί στημένων προφυλακίσεων».

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Στις δεκάδες αναφορές στον Άρειο Πάγο, στις δύο καταθέσεις στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στις πολύωρες καταθέσεις του για τρεις ημέρες στην Προανακριτική Επιτροπή όπου απάντησε σε δεκάδες ερωτήματα των μελών της ο κ. Αγγελής "ξέχασε" να αναφέρει τα περί στημένων προφυλακίσεων (!) ενός πρώην πρωθυπουργού και δύο πρώην υπουργών παραμονές των εκλογών».

Και καταλήγουν: «Η νέα του αποστολή διανθισμένη με εξωφρενικά μυθεύματα μήπως και ξεχαστεί το κυβερνητικό φιάσκο δεν πείθει δυστυχώς για αυτούς κανέναν».

Στη συνέχεια πηγές της ΝΔ απαντώντας σε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν τα εξής: «Οι 'πηγές του ΣΥΡΙΖΑ' έχουν τη μύγα και μυγιάζονται...Τελευταίο 'τσίμπημα' οι πληροφορίες από τη νέα κατάθεση Αγγελή. Όλα όσα συγκλονιστικά καταγγέλλονται παραπέμπουν σε ένα παρακράτος που εκτελούσε ένα οργανωμένο σχέδιο για την πολιτική εξόντωση των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Θεσμοί της Δημοκρατίας όμως είναι πιο ισχυροί. Και κάθε μέρα φωτίζουν πτυχές αυτής της σκοτεινής υπόθεσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ