ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης - ΚΙΝ.ΑΛ.: Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι υπάρχει παραδικαστικό

Χρηστίδης - ΚΙΝ.ΑΛ.: Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι υπάρχει παραδικαστικό
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αποκαλύψεις αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis και τις καταγγελίες του επιχειρηματία Μιωνή άσκησε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει αμερόληπτη τη δουλειά της χωρίς να υπάρχουν παρεμβάσεις άλλου τύπου και να προχωρήσει στην πλήρη απόδοση ευθυνών. Εδώ όμως σύμφωνα με τις αποκαλύψεις φαίνεται ότι οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν πολύ ακριβά τις επιλογές μίας φαμίλιας. Αναδεικνύεται περίτρανα μία παραθεσμική, βαθιά καθεστωτική και επικίνδυνη για τους θεσμούς πρακτική και λογική, την οποία χρησιμοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM».

«Το ζήτημα είναι ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε κάτι το οποίο φαίνεται από την προχτεσινή του ανακοίνωση. Το μείζον ερώτημα είναι γιατί ο κύριος Τσίπρας συνέχιζε να συγκυβερνά με τον κύριο Καμμένο όλο το επόμενο διάστημα, ενώ φαίνεται να γνώριζε», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Ερωτηθείς, ειδικότερα, για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της Προανακριτικής για την υπόθεση Novartis, ο Παύλος Χρηστίδης είπε: «Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η συζήτηση για τη Novartis, είχαμε πει ότι υπάρχει ένα παραδικαστικό, του οποίου αυτή τη στιγμή βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχει πολύ μεγάλη ουσία κάτω από την επιφάνεια και όσο συνεχίζεται η συζήτηση της επιτροπής τόσο θα προκύπτουν μια σειρά ζητημάτων τα οποία θα τα αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ