Εurovision: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα του Αkyla με το «Ferto»
Η συμμετοχή του Akyla
Dimitris Kapantais / SOOCΣτην τελική ευθεία για τους ημιτελικούς του 70ου διαγωνισμού της Eurovision βρίσκεται η ελληνική αποστολή, με την πρώτη τεχνική πρόβα του Akyla με το «Ferto» στη Βιέννη να ολοκληρώνεται το Σάββατο (2/5) με επιτυχία.
«Η ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένη» όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Η δεύτερη πρόβα του Ferto θα περιέχει τις τελευταίες διορθώσεις του Φωκά Ευαγγελινού και θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου. Από την πρόβα αυτή θα επιλεγούν και τα 30" τα οποία θα δοθούν στη δημοσιότητα.
Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 4η θέση του Α' Ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου, με τον Β' Ημιτελικό να ακολουθεί στις 14 Μαΐου. Οι χώρες που θα προκριθούν θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 16 Μαΐου.
Η σειρά εμφάνισης στον Α' Ημιτελικό
1. Μολδαβία
2. Σουηδία
3. Κροατία
4. Ελλάδα
5. Πορτογαλία
6. Γεωργία
- Ιταλία
7. Φινλανδία
8. Μαυροβούνιο
9. Εσθονία
10. Ισραήλ
- Γερμανία
11. Βέλγιο
12. Λιθουανία
13. Άγιος Μαρίνος
14. Πολωνία
15. Σερβία
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Eurovision: Έφτασε στη Βιέννη η ελληνική αποστολή - Πότε είναι η πρώτη πρόβα του «Akyla»
Ευρυδίκη: Σήμερα επιτυχία για μένα είναι η διάρκεια, η ελευθερία, η εσωτερική γαλήνη
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονος που επιτέθηκε και μαχαίρωσε 21χρονο
09:19
Μήνυμα Λούλα προς Τραμπ: «Μην αναμιγνύεστε στις εκλογές της Βραζιλίας»
09:13
Χανιά: Απολογείται η 18χρονη για τον σοβαρό τραυματισμό του 17 ημερών βρέφους - Τι ισχυρίζεται
08:58
Rontis: Επέκταση στη Λάρισα και νέο εργοστάσιο στην Κοζάνη έως το 2030
08:56