ΣΠΟΡ

Παίκτης της Τουρ καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Παίκτης της Τουρ καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη γαλλική Τουρ για το Challenge Cup του βόλεϊ, με αθλητή των φιλοξενούμενων να καταγγέλλει πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τους φίλους τη ελληνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Νέιθαν Γουνεμπάινα στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, αποχώρησε ενώ ο αγώνας παιζόταν κανονικά καθώς υποστήριξε πως από την εξέδρα ακούγονταν ήχοι… μαϊμούς. Ο ακραίος από το Καμερούν πήγε στα αποδυτήρια, όντας τρομερά εκνευρισμένος, με τους ανθρώπους της Τουρ να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον επαναφέρουν στο τάραφλεξ.

14412230 copy

O Νέιθαν Γουνεμπάινα (δεξιά) σε αγώνα με την Εθνική Καμερούν - Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ - EPA / MACIEJ KULCZYNSKI

Εν τέλει, ο Γουνεμπάιαν επέστρεψε για να αγωνιστεί κάτι που τελικά δεν συνέβη! Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον παίκτη της Τουρ για το υπόλοιπο του αγώνα, επειδή αποχώρησε χωρίς να πάρει τη σχετική άδεια από τον ίδιο. Το περιστατικό έγινε ενώ το παιχνίδι ήταν στο πρώτο σετ και στο σκορ στο 24-24, με τον Ολυμπιακό εν τέλει να κατακτά το σετ και την Τουρ να συνεχίζει χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες της στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ