ΣΠΟΡ

Champions League: «Πτήση» ΠΑΟΚ για τους ομίλους

Champions League: «Πτήση» ΠΑΟΚ για τους ομίλους
Να κάνει το πρώτο... βήμα για τους ομίλους θέλει ο ΠΑΟΚ EUROKINISSI / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στην… μάχη των play offs του Champions League πέφτει το βράδυ της Τρίτης (21/8) ο ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπενφίκα (22:00, Cosmote Sport 1) στην Λισαβόνα στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βρει απέναντί του τους «Αετούς» της Πορτογαλίας σε μία… αερομαχία στο «Ντα Λουζ», μία… ανάσα πριν από την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Άλλωστε, αυτός είναι και ο μεγαλύτερος στόχος που έχει τεθεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό σύλλογο, καθώς σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο», τότε θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στα… αστέρια.

Ανάλογη προσπάθεια είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο οι κόποι των «ασπρόμαυρων» να στεφθούν από επιτυχία. Ευχή όλων στην Τούμπα είναι τη φετινή χρονιά να έχει φτάσει το… πλήρωμα του χρόνου. Ωστόσο, το… εμπόδιο της Μπενφίκα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι Πορτογάλοι έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση της Πορτογαλίας χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός είναι και ο Βέρνμπλουμ, ο οποίος έχει κριθεί ανέτοιμος.

Αντίθετα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Ελληνικό ενδιαφέρον στο Βελιγράδι

Παράλληλα, την Τρίτη (21/8) θα λάβουν χώρα ακόμα δύο αναμετρήσεις για τα play offs του Champions League. Το μεγαλύτερο… ελληνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Σάλτσμπουργκ στο Βελιγράδι.

Η χώρα μας βρίσκεται στο… κυνήγι της Αυστρίας για την ειδική βαθμολογία της UEFA και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η «μάχη» στην Σερβία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα υποδεχθεί την Αϊντχόφεν. Αμφότερα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 22:00, τη νέα ώρα του Champions League.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα των play offs:

Τρίτη 21 Αυγούστου
22:00 Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
22:00 Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ
22:00 ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν

Τετάρτη 22 Αυγούστου
22:00 Βίντι - ΑΕΚ
22:00 Άγιαξ - Ντιναμό Κιέβου
22:00 Γιουνγκ Μπόις - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ