ΣΠΟΡ

Champions League: Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ

Champions League: Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ
Ραντεβού με την... ιστορία για τον ΠΑΟΚ απόψε στην Τούμπα EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μπενφίκα στον επαναληπτικό του 1-1 της Λισαβόνας και θέλει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς το βράδυ της Τετάρτης (29/08) θα υποδεχθούν στο γήπεδο της Τούμπας τη Μπενφίκα, για τον επαναληπτικό αγώνα των play off του Champions League. Η πρώτη αναμέτρηση στην Πορτογαλία ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1 με τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχει ένα μικρό προβάδισμα από το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε μια εβδομάδα πριν με τον Αμρ Ουάρντα. Ένα προβάδισμα που ο ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση δεν θέλει να αφήσει να πάει χαμένο, αφού έχει μπροστά του ένα τεράστιο ιστορικό ραντεβού και μια υπέρβαση που θα συνιστά ίσως και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας.

Η είσοδος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στα χρονικά, θα αποτελεί μέγιστο επίτευγμα. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες στη Θεσσαλονίκη για αυτό και το γήπεδο της Τούμπας θα είναι κατάμεστο, αρκετές ώρες πριν από τις 22:00 όταν και έχει προγραμματιστεί η σέντρα του αγώνα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Κάνιας και Μαουρίσιο, με τον Πέλκα μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Λημνιός και Ελ Καντουρί ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι για ακόμα μια φορά ο Πρίγιοβιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ