ΣΠΟΡ

ΝΒΑ: Το «θαύμα» του Τάουνς

ΝΒΑ: Το «θαύμα» του Τάουνς
instagram.com/karltowns/

Ο αστέρας των Μινεσότα Τίμπεργουλβς Καρλ Άντονι Τάουνς δημοσιοποίησε το περιστατικό που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή.

Ειδικότερα, ο Καναδός σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε ατύχημα, που έγινε σε αυτοκινητόδρομο της Μινεσότα, ενώ πήγαινε με το αυτοκίνητο προς το αεροδρόμιο, με προορισμό την Νέα Υόρκη.

Ο Τάουνς ήταν συνοδηγός στι αυτοκίνητο του τεχνικού της ομάδας Καρτ Τζόσεφ, ο οποίος αυτός επιβράδυνε και το πίσω αμάξι με φόρα χτύπησε το αμάξι τους.

«Μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Θα έλεγα πως ήταν 5% πιθανό να βγεις ζωντανός. Χτύπησα αυτό το 5%. Το 4% ήταν να φύγεις σοβαρά τραυματισμένος και το 1% να τραυματιστείς ελαφρά. Άρα, μπήκα στο 1%. Μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Πιθανότατα να μην τα κατάφερνα, όπως τα κατάφερα τελικά. Είμαι τυχερός που ζω!», είπε σε δηλώσεις του ο εκ των ηγετών των «Λύκων», που τελικά ταξίδεψε για την Νέα Υόρκη.

Εκεί, η ομάδα του επικράτησε των Νικς με 115-104 τα ξημερώματα του Σαββάτου με τον ίδιο πάντως να μην αγωνίζεται, καθώς με βάση το σχετικό πρωτόκολλο του ΝΒΑ για τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα έπρεπε να μείνει στον πάγκο.

Βέβαια το συγκεκριμένο ατύχημα του στέρησε τη συνέχεια ενός τρομερού σερί, που διέθετε μέχρι το ματς αυτό καθώς είχε συμπληρώσει 303 συνεχόμενα παιχνίδια στο ΝΒΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ