ΣΠΟΡ

Οι Μπακς έκαναν το 3-1 στη σειρά με τους Σέλτικς - Μαγικός ο Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς έκαναν το 3-1 στη σειρά με τους Σέλτικς - Μαγικός ο Αντετοκούνμπο
AP Photo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά μαγικός και το Μιλγουόκι άλωσε για δεύτερη φορά τη Βοστώνη (113-101) κάνοντας το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής στα playoffs του NBA.

Με νέα εμφάνιση... MVP, ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε δεύτερη σερί νίκη μέσα στη Βοστώνη, αφού το Μιλγουόκι επικράτησε 113-101 των Σέλτικς στο τέταρτο ματς της σειράς στο «TD Garden» και στο 3-1.

Πλέον, η σειρά πάει στην έδρα των Μπακς για ένα ακόμα παιχνίδι. Αν η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο νικήσει, θα κάνει το 4-1 και θα περάσει στους τελικούς της Ανατολής εκεί όπου θα βρει έναν εκ των Φιλαδέλφεια 76ερς ή Τορόντο Ράπτορς, με αυτή τη σειρά να είναι στο 2-2 και να έχει... μέλλον ακόμα.

Όσο για το ματς που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (07/05) στη Βοστώνη, παρά το γεγονός ότι οι Σέλτικς έδειχναν να ελέγχουν αυτή τη φορά την κατάσταση (προηγήθηκαν στο ημίχρονο), δεν μπορούσαν να... κοντρολάρουν τον Γιάννη.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ, είχε 39 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ με 15/22 σουτ! Εντυπωσιακή και μεστή εμφάνιση, που οδήγησε τους Μπακς στη νίκη και το 3-1 και πλέον οδεύουν ολοταχώς για τελικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ