ΣΠΟΡ

Στο Αφγανιστάν είναι ο αληθινός μικρός θαυμαστής του Μέσι με την φανέλα από σακούλα

Στο Αφγανιστάν είναι ο αληθινός μικρός θαυμαστής του Μέσι με την φανέλα από σακούλα
Twitter / 101 Great Goals

Ψεύτικο το ρεπορτάζ της Κουρδικής τηλεόρασης για το νεαρό θαυμαστή του Μέσι, αφού ο "αληθινός" μικρός με την φανέλα από σακούλες σκουπιδιών είναι στο Αφγανιστάν.

Ονομάζεται Μουρτάζα Αχμαντί και ζει στην επαρχία Γκάζνι του Αφγανιστάν. Την φωτογραφία πόσταρε στο Διαδίκτυο ο μεγαλύτερος αδελφός του Χομαγιούν, που τον κρατά στα χέρια.

Από την στιγμή που έγινε viral η φωτογραφία του με την φανέλα του Μέσι από σακούλες σκουπιδιών, όλοι έψαχναν να βρουν το παιδάκι. Δημοσιογράφοι της Κουρδικής τηλεόρασης υποστήριξαν ότι ζούσε στην πατρίδα τους και μάλιστα έστησαν ολόκληρο ρεπορτάζ, με πολιτικό μάλιστα περιεχόμενο και τον πατέρα του να πολεμά τον ISIS.

Όπως αναφέραμε όμως από εχθές, κάποιοι εύστοχα παρατήρησαν ότι κάποια χαρακτηριστικά του παιδιού δεν ταίριαζαν με την ορίτζιναλ φώτο. Έτσι η ιστοσελίδα των φίλων του Μέσι, που ξεκίνησε την εκστρατεία ανεύρεσης του μικρού κατάφερε να τον ανακαλύψει και να αποκαλύψει την "απάτη". Όπως θα δείτε μάλιστα και στο αντίστοιχο θέμα, κατέβασαν και τις σχετικές αναρτήσεις από τον λογαριασμό τους στο Twitter.

Διαβάστε σχετικά

Η Κουρδική TV «ανακάλυψε» τον μικρό με την φανέλα του Μέσι φτιαγμένη από σακούλες σκουπιδιών

Ντύθηκε Μέσι με φανέλα από σακούλες τροφίμων και έγινε viral

ΔΗΜΟΦΙΛΗ