Θεοχάρης για POS: Ενδεχομένως να χρειαστεί κάποια προσαρμογή στο χρονοδιάγραμμα
Έχουν προχωρήσει τα πράγματα σε σχέση με τη σύνδεση των ταμειακών μηχανών, καθώς όλες οι ταμειακές στέλνουν καθημερινά τα στοιχεία τους στην εφορία. Ωστόσο, η διαδικασία για τη διασύνδεση των POS δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Άλλωστε για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ενός μήνα, μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου.
«Έχουμε μια καταληκτική ημερομηνία για το τέλος Φεβρουαρίου, σε έναν μήνα περίπου από τώρα» επισήμανε ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και πρόσθεσε πως ενδεχομένως να χρειαστεί κάποια προσαρμογή στο χρονοδιάγραμμα.
«Ενδεχομένως να χρειαστεί κάποια επιτάχυνση ή κάποια μικρή παράταση, αλλά πάντως είναι ορατό το μέλλον στο οποίο θα ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες» συμπλήρωσε ο υφυπουργός Οικονομικών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πως τα smartphones μπορούν να αντικαταστήσουν τα POS για συναλλαγές με κάρτες
SPONSORED
Νεκρόπολη φαλαινών 5 εκατ. ετών που απλώνεται για 1.200 χλμ. ανακαλύφθηκε στον Ινδικό Ωκεανό
09:52
Αύξηση 65% στις ρυθμίσεις οφειλών μέσω Εξωδικαστικού Μηχανισμού τον Μάιο
09:50
Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς
09:47
Καιρός: Απότομη αλλαγή αύριο - Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
09:40