Πώς θα αγοράσετε βιβλία με έκπτωση - Η τελική ημερομηνία για τα voucher των 25 ευρώ
Στις 31 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των 150.000 voucher αγοράς βιβλίων 2023 της ΔΥΠΑ, αξίας 25 ευρώ η καθεμία, με προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως στο πρόγραμμα συμμετέχουν 766 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι, με σκοπό την πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και τη στήριξη των επιχειρήσεων στον χώρο του βιβλίου.
Το πρόγραμμα λειτουργεί ως εξής:
Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι μπορούν να αγοράσουν όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, με έκπτωση τουλάχιστον 10% σε όλα τα βιβλία (εκτός από τα ξενόγλωσσα).
Έως σήμερα έχουν ενεργοποιηθεί συνολικά 117.000 voucher από 45.000 δικαιούχους.
Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίζεται τον Αραχωβίτη και το αφήγημά του
19:55
Η Σουηδία στέλνει στη Γροιλανδία στρατιωτικό προσωπικό μετά από αίτημα της Δανίας
19:44
Αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κόμβου σε περιοχή του Σάντερλαντ
19:32
Στηρίζουν την κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Γάζα η Χαμάς, η Φαταχ, ο Ισλαμικός Τζιχάντ και άλλες παλαιστινιακές οργανώσεις
19:25