Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τα 50.000 ευρώ - Δείτε τα αποτελέσματα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 30/1 η φορολοταρία που «μοιράζει» από 1.000 ευρώ και 50.000 ευρώ. Πρόκειται για την26η δημόσια κλήρωση της Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και αφορά στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο 2023.
Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα οι φορολογούμενοι είναι τα εξής:
- 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
- 5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας
- 50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας
- 500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας
Για την καταβολή του επάθλου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει δηλώσει ο φορολογούμενος τον τραπεζικό του λογαριασμό σε μορφή ΙΒΑΝ στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), στην επιλογή myAADE – «Μητρώο & Επικοινωνία» – Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ.
Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν στη σημερινή κλήρωση και είναι πιστοποιημένοι στο TAXISnet, θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους κληρωθέντες δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, η ΑΑΔΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους και τηλεφωνικά.
Τα ποσά που μοιράζονται από τη φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
AAEE: Πρόστιμα 1,2 εκατ. ευρώ σε εστίαση, διασκέδαση, εμπορικά και ξενοδοχεία
Παρουσία Τραμπ η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2026 (vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09
Liveblog: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία Byron
19:00