Σήμερα πληρώνονται τα αναδρομικά σε 6.465 συνταξιούχους της τέως Ολυμπιακής Αεροπορίας
Σήμερα πιστώνονται σε 6.465 συνταξιούχους της τέως Ολυμπιακής Αεροπορίας ποσά, συνολικού ύψους 29.889.555,15 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν σε αναδρομικά από επανυπολογισμό συντάξεων.
Μάλιστα, έκαστος από τους ανωτέρω συνταξιούχους θα λάβει περίπου 4.600 ευρώ, κατά μέσο όρο.
Σύμφωνα με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, «το εγχείρημα του επανυπολογισμού είναι ιδιαίτερα δύσκολο και χρονοβόρο, καθώς κάθε κατηγορία ασφαλισμένων έχει ειδικά χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, η χρήση ψηφιακής τεχνολογίας και η ανάπτυξη ειδικών λογισμικών σε συνδυασμό με την εντατική προσπάθεια όλου του έμψυχου δυναμικού του e-ΕΦΚΑ και την αμέριστη υποστήριξη του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης φέρνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την ολοκλήρωση αυτού του έργου».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ – Ποιοι πάνε «ταμείο» μέχρι τις 29 Μαρτίου
Έρευνα σε βάρος του Βρετανού πρώην Επιτρόπου Πίτερ Μάντελσον ζητεί η Κομισιόν
23:59
Παναθηναϊκός - Παρί 99-104: Επιστροφή με ήττα για το Τριφύλλι
23:56
Το Instagram στις ΗΠΑ θα ενημερώνει τους γονείς για πιθανές αυτοκτονικές τάσεις του παιδιού τους
23:51
Αρχές Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ - Ουκρανίας - Ρωσίας, λέει ο Ζελέσνκι
23:45