Υποβλήθηκαν περισσότερες από 3 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις τον Απρίλιο
Φορολογικές δηλώσεις
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ«Προτού τελειώσει ο Απρίλιος, οι υποβληθείσες φορολογικές δηλώσεις έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια», αναφέρει με ανάρτησή του στο X, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης.
Αναφερόμενος στον ρυθμό υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, ο υπουργός σημείωσε ότι πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ όσον αφορά την έγκαιρη υποβολή, γεγονός που επιτρέπει τόσο στο κράτος όσο και στους πολίτες να σχεδιάσουν αποτελεσματικότερα τον οικονομικό τους προγραμματισμό.
Παράλληλα, τόνισε ότι η εξέλιξη αυτή αποτυπώνει την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον ψηφιακό μετασχηματισμό του φορολογικού συστήματος.
Ο Κ. Πιερρακάκης απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, καθώς και στον Διοικητή της, Γιώργο Πιτσιλή, για την - όπως ανέφερε - εξαιρετική δουλειά που επιτελούν.
ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες
01:00
Ώρες κοινής ησυχίας: Τέλος στον θόρυβο, τη μουσική και τις φωνές από τις 22:00 - Τι να προσέχετε
00:30
Με εκατοντάδες κλειστά σχολεία θα ξεκινήσει η εβδομάδα στη Γαλλία - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
23:59