ΔΙΕΘΝΗ

Τζέρεμι Χαντ: Η κυβέρνηση θα κάνει «ό,τι είναι απαραίτητο» για να μειώσει το χρέος

Τζέρεμι Χαντ: Η κυβέρνηση θα κάνει «ό,τι είναι απαραίτητο» για να μειώσει το χρέος
Η κυβέρνηση θα κάνει «ό,τι είναι απαραίτητο για να μειώσει το χρέος μεσοπρόθεσμα», επανέλαβε σήμερα ο Βρετανός ΥΠΟΙΚ Τζέρεμι Χαντ AP Photo/Alastair Grant

«Υπόσχεση» πως τα δημοσιονομικά θα τεθούν σε βιώσιμη πορεία, έδωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Τζέρεμι Χαντανταποκρινόμενος στα τελευταία στοιχεία για τα οικονομικά του δημόσιου τομέα.

Η κυβέρνηση θα κάνει «ό,τι είναι απαραίτητο για να μειώσει το χρέος μεσοπρόθεσμα», επανέλαβε σήμερα ο Βρετανός ΥΠΟΙΚ Τζέρεμι Χαντ.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να μειώσουμε το χρέος μεσοπρόθεσμα και να διασφαλίσουμε ότι τα χρήματα των φορολογούμενων δαπανώνται σωστά, θέτοντας τα δημοσιονομικά σε βιώσιμη πορεία καθώς αναπτύσσουμε την οικονομία», αναφέρει ο Χαντ σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Τα ισχυρά δημοσιονομικά είναι το θεμέλιο μιας ισχυρής οικονομίας. Για την σταθεροποίηση των αγορών, ήμουν σαφής ότι η προστασία των δημοσιονομικών μας σημαίνει ότι δύσκολες αποφάσεις βρίσκονται μπροστά μας», σημείωσε επίσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ