ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Business Events ή After Office Finger Food; To εναλλακτικό Business Meeting στο Chefi!

Business Events ή After Office Finger Food; To εναλλακτικό Business Meeting στο Chefi!

Τα αυστηρά business meetings, όπως τα γνωρίζαμε, φαίνεται να αποτελούν πλέον παρελθόν. Εκτός γραφείου οι επαγγελματικές συναντήσεις αποκτούν άλλη διάσταση και φέρνουν συνεργάτες, διευθυντές και στελέχη πιο κοντά, βοηθώντας τους να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς και να κάνουν λιγότερο επίσημες και περισσότερο ουσιαστικές συζητήσεις.

Το σκηνικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα βοηθήσουν τους εργαζομένους να ξεφύγουν για λίγο από την κουραστική καθημερινότητα, να συζητήσουν και να διασκεδάσουν μαζί. Η οικεία ατμόσφαιρα, η άνεση αλλά και η ιδιωτικότητα είναι σημαντικές προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν, προκειμένου να δημιουργηθεί μία «χαλαρή» ατμόσφαιρα που θα ευνοεί τον διάλογο και κάνει τους καλεσμένους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Για τον λόγο αυτόν, η επιλογή του χώρου πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή. Δεν χρειάζεται να επιλέξουμε ένα «αποστειρωμένο» και συντηρητικό περιβάλλον, που κάνει τους καλεσμένους να αισθάνονται ότι πρέπει να προσέχουν κάθε τους κίνηση και κάθε τους λέξη.

2 copy

Ένας χώρος που προσαρμόζεται στο «προφίλ» κάθε εταιρείας

Αντίθετα, προκειμένου να διευκολύνουμε την επικοινωνία είναι σημαντικό να επιλέξουμε έναν εναλλακτικό χώρο με minimal αισθητική. Ιδανική επιλογή, είναι το CHEFI The Restaurant στο Χαλάνδρι, στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου των βορείων προαστίων, που προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα ποιοτικό εστιατόριο (ακόμη και παρκαδόρους) και προσαρμόζει το μενού του στις ανάγκες του κάθε «φιλοξενούμενου».

3 copy

Πρόκειται για έναν boutique πολυχώρο, που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την περίσταση και να φιλοξενήσει από Business Events ή After Office Finger Food, μέχρι διαλέξεις, σεμινάρια και συνεντεύξεις Τύπου. Το μενού, η μουσική και η διακόσμηση προσαρμόζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες κάθε οικοδεσπότη. Το εντυπωσιακό σκηνικό του επιβλητικού νεοκλασικού με τον καταπράσινο κήπο, τις μεγάλες εσωτερικές σάλες και το αίθριο μεταμορφώνεται και αλλάζει εντελώς, προκειμένου να ταιριάζει «στο προφίλ» κάθε εταιρείας, ενώ οι διοργανωτές έχουν τη δυνατότητα από να επιλέξουν τα ποτά και τα πιάτα που θα σερβίρονται, μέχρι να διαλέξουν τις μουσικές επιλογές από επαγγελματίες djs.

Τι θα περιλάμβανε λοιπόν ένα ιδανικό Business Event;

Επειδή η απάντηση διαφέρει για κάθε επιχείρηση, το Chefi προσφέρει την απόλυτη ευελιξία. Ως ένα 100% customer oriented εστιατόριο προσαρμόζεται απολύτως στις ανάγκες των καλεσμένων, παρέχοντάς τους απεριόριστες δυνατότητες, που ταιριάζουν στο προφίλ της εταιρείας, αλλά και το budget της. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα After Office Finger Food. Οι γαστρονομικές προτάσεις είναι αναρίθμητες, η επιτυχία όμως είναι δεδομένη όποια και αν είναι η επιλογή σας, καθώς τα πιάτα φέρουν την υπογραφή του Αλέξανδρου Κοσσυβάκη.

4 copy

Αυτό που πάντα παραμένει σταθερό είναι η ζεστή ατμόσφαιρα που αποπνέει άνεση και χαλαρότητα. Σε συνδυασμό με τους επαγγελματίες του χώρου, που είναι πάντα χαμογελαστοί, αποτελεί ένα πραγματικά φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για κάθε επιχειρηματική εκδήλωση. Οι συναντήσεις με τους συναδέλφους μπορούν να γίνουν πιο διασκεδαστικές, με εξαιρετικό φαγητό και προσεγμένη μουσική στο ιδανικό σκηνικό για κάθε περίσταση.

5 copy

CHEFI The Restaurant, Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: 210 68 15 774
therestaurant@chefi.gr, www.chefi.gr

Facebook page

Instagram page

ΔΗΜΟΦΙΛΗ