ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πάμε Στοίχημα: Μεγάλα ντέρμπι στην τελική φάση του Nations League

Πάμε Στοίχημα: Μεγάλα ντέρμπι στην τελική φάση του Nations League

Ιταλία-Ισπανία και Βέλγιο-Γαλλία με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Οι εθνικές ομάδες αναλαμβάνουν δράση αυτή την εβδομάδα. Το Nations League ολοκληρώνεται με μεγάλα ντέρμπι και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζονται με κρίσιμα παιχνίδια.

Η τελική φάση του Nations League διεξάγεται στην Ιταλία. Στον πρώτο ημιτελικό την Τετάρτη (21:45) στο Μιλάνο, η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ισπανία και στον δεύτερο ημιτελικό την Πέμπτη (21:45) στο Τορίνο, κοντράρονται το Βέλγιο και η Γαλλία. Το Nations League ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό.

Ο νικητής των κόρνερ, η διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους δύο ημιτελικούς του Nations League, Ιταλία-Ισπανία και Βέλγιο-Γαλλία.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτές για το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα πολλαπλά σκορ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι), το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνονται πολλά δυνατά παιχνίδια στην 7η αγωνιστική των ομίλων. Ξεχωρίζει η μάχη της Εθνικής Ομάδας το Σάββατο (19:00) στο Μπατούμι με τη Γεωργία. Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για την Euroleague

Στο μπάσκετ στη 2η αγωνιστική της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός αγωνίζονται εντός έδρας. Την Πέμπτη (21:00) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ. Την Παρασκευή (21:00) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Euroleague. Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται για τους αγώνες Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης είναι και αυτά για τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τη διαφορά πόντων, τον νικητή αγώνα σε συνδυασμό με τον πρώτο σκόρερ, την ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, τον πρώτο σκόρερ.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.
Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ