ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Το νέο Coffee Brew Bar και η είσοδος στο delivery

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Το νέο Coffee Brew Bar και η είσοδος στο delivery
Με έμφαση στον espresso και με state of the art εξοπλισμό, το κατάστημα της Ομόνοιας μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο

Το νέο τους Project, Coffee Brew Bar, στο ιστορικό κατάστημα στην Ομόνοια παρουσίασαν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη που εισέρχονται δυναμικά στην αγορά του σερβιριζόμενου καφέ.

 

Η τρίτη γενιά των Καφεκοπτείων Λουμίδη, τα οποία μετρούν 102 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του καφέ, έπειτα από προσεκτικό σχεδιασμό εξελίσσεται και δημιουργεί το Coffee Brew Bar το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του ως shop in a shop στο κατάστημα της οδού Αιόλου.

Με έμφαση στον espresso και με state of the art εξοπλισμό, το κατάστημα της Ομόνοιας μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο με νέες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη ο οποίος εκτός από τις αγορές του για παρασκευή καφέ στο σπίτι μπορεί πλέον να απολαύσει εκείνη τη στιγμή τον αγαπημένο του καφέ, ρόφημα, αλλά και σνακ.

Είσοδος στο delivery έως το τέλος Μαΐου

Σύμφωνα μάλιστα με όσα επεσήμανε μάλιστα ο Εμπορικός Διευθυντής Καφεκοπτείων Λουμίδη Ιάσων Λουμίδης κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκδήλωσης, «πάρα πολύ σύντομα, τις επόμενες εβδομάδες θα συνεργαστούμε και με την e-food και με τη wolt για να μπορούν οι πελάτες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κατέβουν στον χώρο να γευτούν τους καφέδες μας».

«Το νέο Coffee Brew Bar είναι ένα ακόμα βήμα εξέλιξης και ανανέωσης στα πολλά βήματα που έχουν γίνει στα 102 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας της οικογενειακής μας επιχείρησης. Και σηματοδοτεί μία νέα, φρέσκια εποχή. Η δραστηριοποίηση μας στην αγορά του σερβιριζόμενου καφέ δεν γίνεται τυχαία. Γίνεται αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία, την βαθιά γνώση, το πάθος μας για τον καφέ και την τέχνη του, και τις διαχρονικές αξίες μας. Την «οικογενειακότητα», που σημαίνει γνήσιο σεβασμό και ενδιαφέρον για τους πελάτες και τους ανθρώπους μας» σημείωσε η διευθύντρια marketing των Καφεκοπτείων Λουμίδη, Αναστασία Μανιατοπούλου, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκδήλωσης.

To Coffee Brew Bar διαθέτει υψηλής ποιότητας καφέδες, με πρωταγωνιστή το 100% Arabica Blend, το οποίο έχει ευδιάκριτη, ευχάριστη οξύτητα, σοκολατένια γεύση, πλούσιο βουτυρώδες σώμα και μακρά, ζουμερή επίγευση. Επίσης, σερβίρει ιδιαίτερους single origin καφέδες με μεγαλύτερες εντάσεις κόκκινων φρούτων. Εκτός από τους espresso, στο Coffee Brew Bar μπορεί κανείς να απολαύσει single origin καφέδες φίλτρου που εκχυλίζονται με την μέθοδο του pour-over με νερό συγκεκριμένων προδιαγραφών (τιμές PH/ασβέστιο/μαγνήσιο/ολική σκληρότητα κ.ά.), ώστε να αναδεικνύονται στο μέγιστο όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Παράλληλα μπορεί να γευτεί τον κλασσικό, διάσημο, παραδοσιακό ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη στην χόβολη, αλλά και να δοκιμάσει «ελληνικό καφέ αλλιώς», με μικρά twists (εκχύλιση & συνταγές) όπως και δροσερές «αλχημείες» με καφέ και αλκοόλ.

Το design του shop in shop για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επιμελήθηκε η STIRIXIS Group, χρησιμοποιώντας στοιχεία της υπάρχουσας ταυτότητας των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε συνδυασμό με τις τάσεις ενός συγχρόνου σημείου πώλησης καφέ.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την νέα μας επιχειρηματική κίνηση να ανοίξουμε εντός του ιστορικού καταστήματος της Ομόνοιας το πρώτο μας Coffee Brew Bar» δήλωσε ο Ιάσων Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής Καφεκοπτείων Λουμίδη και πρόσθεσε:

«Με πολλή μεράκι, οργάνωση και δουλειά, καταφέραμε να εξελίξουμε το όραμα της δικής μας -τρίτης πλέον-γενιάς των Καφεκοπτείων Λουμίδη και να υλοποιήσουμε ένα σύγχρονο εγχείρημα που θα φέρει νέο αέρα και νέες δυνατότητες στην αλυσίδα της παραγωγής και των πωλήσεων μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στο χώρο μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αναβαθμίζοντας διαρκώς την εμπειρία πελατών και συνεργατών. Θέλουμε πάντα ο πελάτης μας να «ζει» την αυθεντική εμπειρία του καφέ, και τώρα με το Coffee Brew Bar μπορεί να ζήσει την απόλυτη 360 εμπειρία. To νέο μας εγχείρημα σηματοδοτεί μια νέα και φρέσκια εποχή για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ