Εξάρχου: Αναμενόμενος ο έλεγχος για την εξαγορά της Ακτωρ από την Intrakat
Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην έναρξη της δεύτερης φάσης διερεύνησης και αξιολόγησης της συμφωνίας εξαγοράς της Ακτωρ ΑΤΕ από την Intrakat, έδωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat κ. Αλέξανδρος Εξάρχου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Εξάρχου σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τον έλεγχο της συμφωνίας εξαγοράς, σημείωσε ότι η εξέλιξη της διαδικασίας ήταν απολύτως αναμενόμενη, μιας και όλες οι συμφωνίες παρομοίου μεγέθους και σημασίας είθισται να εισέρχονται σε Β΄ φάση διερεύνησης και αξιολόγησης.
Το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι αυτό που προβλέπεται από τη νομοθεσία, και είναι εντός του χρονοδιαγράμματος που και οι αντισυμβαλλόμενες εταιρίες ανέμεναν.
Η διοίκηση της εταιρείας, εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η εν λόγω συγκέντρωση θα εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού εντός του πλαισίου αυτού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Intrakat: Ξεπέρασε τα 500 εκατ. ευρώ σε κεφαλαιοποίηση - «Ψήφος εμπιστοσύνης» στη νέα διοίκηση
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 97'
23:04
Σε τουλάχιστον επτά συνεντεύξεις σήμερα ο Τραμπ συνέχισε τις απειλές κατά του Ιράν
22:52
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο - Μεταφορά μέσω θαλάσσης
22:40
«Ήταν τυχεροί»: Με πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον ώμο η κατάρριψη του F-15 λέει ο Τραμπ
22:29