ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Αδιανόητες οι εικόνες στο Blue Horizon - Δεν συνάδουν με τις αξίες του Ομίλου

Attica Group: Αδιανόητες οι εικόνες στο Blue Horizon - Δεν συνάδουν με τις αξίες του Ομίλου
EUROKINISSI / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Νεώτερη ανακοίνωση για την δολοφονία του 36χρονου στο πλοίο Blue Horizon στον Πειραιά, εξέδωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία Attica Group.

«Η οικογένεια της ATTICA GROUP είναι βαθύτατα συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν και εκφράζει την οδύνη, τα συλλυπητήρια, καθώς και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και στους φίλους του 36χρονου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Οι σκηνές που όλοι είδαμε χθες βράδυ είναι αδιανόητες, δεν συνάδουν με τις αξίες του Ομίλου και δεν εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο το ήθος και τον επαγγελματισμό, όχι μόνο των πληρωμάτων μας, αλλά και της ελληνικής ναυτοσύνης στο σύνολό της» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Επισημαίνει δε πως θέλει να καταστήσει σαφές ότι παράλληλα με την έρευνα των Αρχών, προκειμένου να διακριβωθούν στο ακέραιο οι συνθήκες της τραγωδίας, διερευνώνται εσωτερικά και οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι σαφείς, προβλεπόμενες διαδικασίες, οι οποίες οφείλουν να εφαρμόζονται αυστηρά από τα πληρώματα όλων των πλοίων.

«Θα συνεργαστούμε με τις Αρχές»

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία Attica Group, στην οποία ανήκει το πλοίο Blue Horizon σε ανακοίνωση που προηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (6/9), δήλωνε συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, και ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινούγιατην απώθηση 36χρονου από το πλοίο και το θάνατό του στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ