ΑΑΔΕ: Μαζικοί έλεγχοι σε αίθουσες εκδηλώσεων - Εννέα λουκέτα, στο 61% η παραβατικότητα
Ανανεώθηκε:
Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε όλη τη χώρα. Στόχος της επιχείρησης ήταν αίθουσες, όπου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με πολλούς συμμετέχοντες (βαπτίσεις, γάμοι, πίτες συλλόγων, κλπ).
Οι έλεγχοι έγιναν ταυτόχρονα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη, Λαμία, Αλεξανδρούπολη και Πάτρα, με τη συμμετοχή 40 ελεγκτών.
Η επιχείρηση συντονίστηκε από τον θάλαμο επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ στην Αθήνα.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 36 έλεγχοι, κατά τους οποίους εντοπίσθηκαν φορολογικές παραβάσεις σε 22 επιχειρήσεις (ποσοστό παραβατικότητας 61%), ενώ σε εννέα απ' αυτές μπήκε 48ωρο λουκέτο.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται και σε άλλες περιοχές, ενώ οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις έχουν μπει στο στόχαστρο για την καταγραφή της ευρύτερης φορολογικής τους συμπεριφοράς.
Μυστική διπλωματία για την Ουκρανία: Η CIA προτείνει τετ α τετ Τραμπ, Πούτιν και Ζελένσκι
07:29
Η NVidia δεν θέλει μόνο να πουλά τα chips του AI – Γιατί δίνει 13 δισ. δολάρια για τη Hugging Face
07:24
«Καίει» η αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά - Έως και 7.600 €/τ.μ. για ένα σπίτι στην Αντίπαρο
07:12
Καιρός: Έως 37 βαθμούς ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
07:00