ΑΑΔΕ: Μαζικοί έλεγχοι σε αίθουσες εκδηλώσεων - Εννέα λουκέτα, στο 61% η παραβατικότητα
Ανανεώθηκε:
Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε όλη τη χώρα. Στόχος της επιχείρησης ήταν αίθουσες, όπου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με πολλούς συμμετέχοντες (βαπτίσεις, γάμοι, πίτες συλλόγων, κλπ).
Οι έλεγχοι έγιναν ταυτόχρονα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη, Λαμία, Αλεξανδρούπολη και Πάτρα, με τη συμμετοχή 40 ελεγκτών.
Η επιχείρηση συντονίστηκε από τον θάλαμο επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ στην Αθήνα.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 36 έλεγχοι, κατά τους οποίους εντοπίσθηκαν φορολογικές παραβάσεις σε 22 επιχειρήσεις (ποσοστό παραβατικότητας 61%), ενώ σε εννέα απ' αυτές μπήκε 48ωρο λουκέτο.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται και σε άλλες περιοχές, ενώ οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις έχουν μπει στο στόχαστρο για την καταγραφή της ευρύτερης φορολογικής τους συμπεριφοράς.
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Νέο βίντεο με τις κινήσεις του 20χρονου πριν σκοτώσει τον 27χρονο
21:28
Τροχαίο στη Χαλκίδα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ - Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής
21:16
Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης στον νότιο Λίβανο - Η ανακοίνωση των IDF
21:04
«Συναγερμός» στη Ζάκυνθο για τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί
20:52