Καθαριότητα: Νέος κανονισμός και αυστηρά πρόστιμα για καταστήματα και εστίαση
Ανανεώθηκε:
Από τον Απρίλιο τίθεται σε ισχύ ο νέος κανονισμός για την καθαριότητα στον δήμο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κύριο Γιώργο Δημαρέλλο, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες θα βγει σε διαβούλευση ο νέος κανονισμό, ώστε να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο λειτουργίας και προστίμων.
Όπως σημειώνει ο κ. Δημαρέλλος, στόχος είναι να υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο εφαρμογής, το οποίο θα επικοινωνηθεί σε καταστηματάρχες και πολίτες.
Μάλιστα, στάθηκε στην αύξηση των μικρών κατατημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως τα καταστήματα που προσφέρουν καφέ και φαγητο στο χέρι, με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει οι ανάγκες της περιοχής, όσον αφορά τα μικρά «καλαθάκια» απορριμάτων.
«Θέλουμε να τα αλλάξουμε και να τα κάνουμε μεγαλύτερα, στα σημεία που υπάρχει ανάγκη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΠΕΝ: Μέχρι 7/4 οι υποβολή των ετήσιων εκθέσεων αποβλήτων
«Επιτυχία για τη γερμανική και ευρωπαϊκή οικονομία» η Mercosur, λένε οι Γερμανοί βιομήχανοι
14:40
Συμπλοκή στα κρατητήρια Θεσσαλονίκης: Κρατούμενος ξυλοκόπησε 51χρονο αστυνομικό - Δύο συλλήψεις
14:30
Σε ανακύκλωση των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης
14:19
Γιατί φλέγεται το Ιράν: Ο ρόλος των Μπαζάαρι, ο Χαμενεΐ και ο Τραμπ - Το χρονικό της εξέγερσης (vid)
14:10