Σε εξέλιξη 28ος Διαγωνισμός «Βιβλιοδρομίες»
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 28ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανάγνωσης «Βιβλιοδρομίες 2026», τον οποίο διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα.
Οι Βιβλιοδρομίες προσκαλούν μαθητές και μαθήτριες των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων του δημοτικού από την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της λογοτεχνίας.
Με κεντρικό σύνθημα για φέτος «Η γη μας, μια παρέα» οι μαθητές των μεγάλων τάξεων του δημοτικού θα ταξιδέψουν για άλλη μια φορά.
Ημερομηνία : Παρασκευή 8 Μαΐου 2026.
Τόπος: Για τα σχολεία της Αττικής, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί δια ζώσης στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στη Βάρη, από τις 18:00 έως τις 20:00. Συμμετοχή : Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κατάλογο των προτεινόμενων βιβλίων και τη διαδικασία εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα: www.geitonas.edu.gr

Μητσοτάκης: H Έξοδος του Μεσολογγίου χρησιμεύει ως οδηγός για το μέλλον
15:25
Νέες απειλές Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα Στενά του Ορμούζ αλλιώς θα ζείτε στην κόλαση»
15:18
Συνέντευξη τύπου Τραμπ για τη διάσωση του πιλότου στο Ιράν - Τι αναφέρει σε ανάρτησή του
15:14
Στις 12 αύριο το μεσημέρι το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ - Σύσκεψη και για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα
14:59