Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα στο Eurogroup
Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα στο Eurogroup, η οποία ήταν εξαιρετικά μικρής διάρκειας, όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές από τις Βρυξέλλες.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επισημάνθηκε η πρόοδος που σημειώθηκε στην πρώτη αποστολή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης. Παράλληλα, το Eurogroup επεσήμανε τον αρκετά μεγάλο όγκο δουλειάς που απομένει για τις ελληνικές αρχές και την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες με τον ίδιο εντατικό ρυθμό.
Εξάλλου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στη συζήτηση για την Ελλάδα, το λόγο έλαβε και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων και να λυθεί το θέμα της αποχής των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς.
ΥΠΕΞ σε Άγκυρα για Θράκη: Υποκριτικό να μας παραδίδει μαθήματα θρησκευτικής ελευθερίας
20:09
Τουρκολιβικό Μνημόνιο: «Έτοιμη η Λιβύη να απαντήσει στις ανησυχίες της Αιγύπτου»
19:59
Χάος στην Αλβανία: Η Αστυνομία ρίχνει πλαστικές σφαίρες - Διαδηλωτές στο νοσοκομείο
19:49
Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αρχιεπισκόπου Σινά μετά την ιστορική συμφωνία με την Αίγυπτο
19:43