Κορκίδης: Ουτοπιστικά τα περί αύξησης χριστουγεννιάτικου τζίρου κατά 20-25%
«Όσοι αναφέρονται σε ουτοπική αύξηση χριστουγεννιάτικου τζίρου 20-25%, μάλλον τους διέφυγε η υποδιαστολή, αφού το -2% έως +2,5% είναι πιο ρεαλιστικό. Αυτά τα ποσοστά δεν υπάρχουν στην αγορά και εάν προέκυπταν θα ήταν χριστουγεννιάτικο θαύμα».
Αυτό ανέφερε σε σχόλιο του στο Twitter ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης σχετικά με την κίνηση στην αγορά τις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Τα καταστήματα λειτουργούν από σήμερα και πάλι σε εορταστικούς ρυθμούς, με συνεχές ωράριο ενώ την Κυριακή θα είναι ανοικτά μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Την ίδια μέρα, τα μεγάλα εμπορικά και τα πολυκαταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 ή 8 το βράδυ ανάλογα με την πολιτική της κάθε επιχείρησης.
Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την 1η Ιανουαρίου και στις 2 Ιανουαρίου 2018.
FT: Επίθεση drone σε μεγάλο πετρελαιαγωγό στη Σαουδική Αραβία παρά την εκεχειρία
23:35
Σε εξέλιξη κεκλεισμένων των θυρών η συνάντηση Τραμπ - Ρούτε: Στο επίκεντρο η θέση ων ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
23:33
Ιράν: Κλειστά παραμένουν τα Στενά του Ορμούζ μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης
23:24
Επανέρχονται κανονικά τα καθημερινά δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια
23:22