ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κιτσάκος: «Ο Πετσίτης εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου»

Κιτσάκος: «Ο Πετσίτης εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου»
ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Δεχόμουν στο γραφείο μου στη Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ) επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον Μανώλη Πετσίτη», υποστηρίζει με δήλωσή του ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος, σημειώνοντας για τον στενό συνεργάτη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά πως «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου».

Ο Θεόδωρος Κιτσάκος μιλώντας στα «Νέα» και με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του ιδίου με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον Μανώλη Πετσίτη (ο οποίος είχε προσληφθεί στη βιομηχανία λιπασμάτων ELFE, του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη) επιβεβαιώνει τις επισκέψεις του τελευταίου στη ΔΕΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σημειώνει ταυτόχρονα πως όπως έχει ακούσει, το ίδιο έπραττε (σ.σ.: ο Μανώλης Πετσίτης) και κατά τη διάρκεια της διοίκησης της εταιρείας από τον προκάτοχό του Σπύρο Παλαιογιάννη.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ επισημαίνει ακόμη ότι δέχεται απειλές μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Νέα» την 1η Δεκεμβρίου. «Το τελευταίο διάστημα και δη μετά την έκδοση Δελτίου Τύπου, τη συνέντευξη Τύπου και τη συνέντευξή μου σε εφημερίδα έχω δεχτεί απειλές για τις οποίες έχω ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και προτίθεμαι να δρομολογήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες», ανέφερε σχετικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ