Συναντήσεις Σταϊκούρα στο Παρίσι με γαλλικούς κολοσσούς
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει την Τρίτη στο Παρίσι, όπου θα παρευρεθεί στο Ελληνογαλλικό Φόρουμ που διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με θέμα «Ελλάδα, στρατηγικός παράγοντας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται».
Στο Φόρουμ θα μετάσχει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Οικονομικών θα παραστεί σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσουν οι Γάλλοι γερουσιαστές προς τιμήν της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Την Τετάρτη θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του Μπρούνο Λε Μέρ και στη συνέχεια θα κηρύξουν – από κοινού – την έναρξη των εργασιών του Ελληνογαλλικού Συνεδρίου.
Ακολούθως, θα υπογράψουν κοινή δήλωση προθέσεων σχετικά με την Ελληνογαλλική Οικονομική Εταιρική Σχέση.
Στο περιθώριο του Ελληνογαλλικού Συνεδρίου ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οργανισμών, όπως είναι η Societe Generale, η BNP-Paribas και η Lazard
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ: Λευκή Πρωτοχρονιά με «τσουχτερό» κρύο: Μέχρι και τους -10 η θερμοκρασία - Χιόνια στα 300 μέτρα
18:08
«Νέες βάσεις για την ελληνική οικονομία το 2025»: Το μήνυμα Πιερρακάκη για τη χρονιά που φεύγει (vid)
17:59
Μήνυμα Μητσοτάκη για την Πρωτοχρονιά: «Πίσω από κάθε δυσκολία, μπορεί να κρύβεται και μία ευκαιρία» (vid)
17:49
Δήμος Αθηναίων: Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το 2026
17:47