«Βουτιά» της Γουόλ Στριτ - Η χειρότερη συνεδρίαση των τελευταίων τριών μηνών
Στο «κόκκινο» βυθίστηκαν οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης στη χειρότερη συνεδρίαση των τελευταίων τριών μηνών.
Ο λόγος είναι πως υπάρχει αβεβαιότητα και φόβοι τόσο εξαιτίας των δυσοίωνων προβλέψεων της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για την αμερικανική οικονομία όσο και των ανησυχιών για πιθανό δεύτερο κύμα πανδημίας της Covid-19.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 1.861,82 μονάδων (-6,9%), στις 25.128,17 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 527,62 μονάδων (-5,27%), στις 9.492,43 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500, ο οποίος αντιπροσωπεύει τις πεντακόσιες μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες και θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε μειωμένος κατά 188,04 μονάδες (-5,89%) στις 3.002,1 μονάδες.
SPONSORED
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00
Τέθηκε σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
01:00