Ενισχύσεις COVID - Επίδομα θέρμανσης: 24 ώρες για τις δηλώσεις ΙΒΑΝ των δικαιούχων
Ανανεώθηκε:
Μία και σήμερα έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που εισέπραξαν μειωμένα ενοίκια λόγω κορωνοϊού τον Νοέμβριο, καθώς και οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, για να εισπράξουν τις ενισχύσεις, που δικαιούνται.
Πρόκειται για συνολικά 110.000 δικαιούχους, που δεν έχουν δηλώσει το ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού στο myTAXISNET, για να κατατεθούν εκεί τα χρήματα.
Τις προηγούμενες ημέρες, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τους απέστειλε mail υπενθύμισης, ώστε να συμπεριληφθούν στις επικείμενες πληρωμές ενισχύσεων.
Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, όσοι δηλώσουν τον ΙΒΑΝ μέχρι αύριο Πέμπτη στις 12:00, θα προλάβουν την πληρωμή Πέμπτης (ενοίκια Νοεμβρίου) και μέχρι τις 12:00 της Παρασκευής, θα προλάβουν την πληρωμή της Παρασκευής (επίδομα θέρμανσης).
Empower On: Η Campeón ενδυναμώνει ψηφιακά την τρίτη ηλικία
14:42
Επίθεση σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Πάτρα – Ένας ελαφρά τραυματίας
14:40
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Κριμαία - Νέο κύμα επιθέσεων από το Κίεβο
14:38
ΑΔΜΗΕ-Καράμπελας: Η ισχυρή ανταπόκριση στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης
14:26