«ΕΡΓΑΝΗ»: Ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις πολιτισμού
Ανανεώθηκε:
Ανοίγει την Τρίτη 16 Νοεμβρίου η πλατφόρμα «ΕΡΓΑΝΗ» αναφορικά με την υποβολή στοιχείων των επιχειρήσεων του πολιτισμού, για την παροχή οικονομικής ενίσχυσης λογω κορωνοϊού, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου του υπουργείου Εργασίας.
Η διαδικασία θα διαρκέσει έως και 30 Νοεμβρίου και αφορά συγκεκριμένα:
Επιχειρήσεις θεάτρων, μουσικών σκηνών, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων καθώς και σε επιχειρήσεις κινηματογράφων και διανομέων κινηματογραφικών ταινιών.
Οι προαναφερόμενες επιχειρήσεις, όπως διευκρινίζει το υπουργείο, έχουν αιτηθεί να λάβουν την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται στην σχετική κοινή υπουργική απόφαση, για την υποβολή εγγράφων και λοιπών στοιχείων, σύμφωνα με τις οδηγίες στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.
Στο νοσοκομείο ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Κάρλος
13:24
Γαλλία: Απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών από το 2026
13:23
ΔΕΗ: Σταθερή η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο τον Ιανουάριο - Έκπτωση 11%
13:13
Ο νεαρός με το φεντόρα και ο... κλεπτομανής γάτος: Ιστορίες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε το 2025 (pics&vids)
13:08