Ενδεδειγμένο ένα ελληνικό time-out από την ευρωζώνη, λέει γερμανός βουλευτής
Ο επικεφαλής της επιτροπής προϋπολογισμού της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU/CSU) στη γερμανική Βουλή θεωρεί την «έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη για ένα χρονικό διάστημα» ως ενδεδειγμένη.
«Με αυτόν τον τρόπο θα έχει τη δυνατότητα η χώρα να προωθήσει την εξυγίανση της οικονομίας της», είπε στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk (DLF).
Σύμφωνα με τον χριστιανοδημοκράτη πολιτικό, η Ελλάδα έχοντας τη δική της νομισματική πολιτική θα έχει την δυνατότητα να ανακάμψει. «Μετά μπορεί να συζητηθεί σε μια διάσκεψη δανειστών το ποσοστό αποπληρωμής των δανείων».
Ο Κλάους-Πέτερ Βιλς απορρίπτει το «κούρεμα» το ελληνικού χρέους διότι με τα μέτρα σωτηρίας έχουν εν τω μεταξύ συσσωρευτεί τεράστια νέα χρέη: «Το να τρέχεις πίσω από αυτήν την κατάσταση θα σήμαινε να πετάς φρέσκο χρήμα πάνω στα χαμένα λεφτά» είπε στο DLF.
Ευλογιά και αφθώδης πυρετός «καίνε» την αγορά - Στα ύψη οι τιμές του αρνιού
05:00
Πασχαλινό τραπέζι και ακρίβεια: Πόσο στοιχίζουν φέτος τα παραδοσιακά έθιμα (vid)
04:00
«Ανακαινίζω» - «Νταντάδες»: Τα ποσά και οι δικαιούχοι - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Έως 30/9 οι αιτήσεις
02:00