ΤΑΙΠΕΔ: Στις 13 Ιουλίου οι προσφορές για την μαρίνα Πύλου
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Πύλου και τμήματος του λιμένος θα πρέπει, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, να υποβάλλουν τις προσφορές τους στις 13 Ιουλίου του 2017.
Στο πλαίσιο της β' φάσης του διαγωνισμού, το Ταμείο ορίζει πως όλοι οι υπόλοιποι όροι που ίσχυσαν στην α’ φάση της διαδικασίας θα παραμείνουν οι ίδιοι. Για τη συγκεκριμένη μαρίνα έχει δείξει ενδιαφέρον η TEMES του ομίλου Κωνσταντακόπουλου.
Η μαρίνα Πύλου, που βρίσκεται στο κεντρικό και βορειανατολικό τμήμα της παραλιακής ζώνης της πόλης της Πύλου, θα έχει πλέον την δυνατότητα ελλιμενισμού 129 σκαφών με μήκος από 8m έως 30m.
Η χερσαία ζώνη της μαρίνας έχει έκταση 32.195m2 και, βάσει του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου, ο προτεινόμενος συντελεστή δόμησης ανέρχεται στο 20%, ενώ ο συντελεστής κάλυψης είναι 30%.
Διαβάστε επίσης:
Εγνατία: Στους 38 οι σταθμοί διοδίων, αυξάνεται το κόστος για τους οδηγούς
Στην ατζέντα των θεσμών ΤΑΙΠΕΔ και Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων
Στην Γλασκώβη έκθεση για την κούκλα «Barbie» - Η εξέλιξή της από το 1959 έως σήμερα
15:44
Η ηλεκτρική BMW M3 ετοιμάζεται και το M Concept Neue Klasse δίνει μια πρώτη εικόνα
15:33
Θεσσαλονίκη: Στο ρεκόρ Γκίνες το ζεϊμπέκικο στην πλατεία Αριστοτέλους με 830 χορευτές
15:22
Όταν ο Σαλβαδόρ Νταλί μετέτρεψε τον εγκέφαλο του Άλις Κούπερ σε έργο τέχνης
15:12