«Ξύπνησαν» οι αρκούδες στο Νυμφαίο - Ανοιχτό και πάλι στο κοινό το Κέντρο Προστασίας τους
Καφέ αρκούδες (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Carlos Osorio«Ξύπνησαν» από τον χειμερινό τους λήθαργο οι αρκούδες στο Νυμφαίο Φλώρινας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, μετά από τρεις περίπου μήνες, όλες οι αρκούδες ξύπνησαν και απολαμβάνουν τις ηλιόλουστες ημέρες. Ως εκ τούτου το κέντρο προστασίας Αρκούδας καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τις ξεκούραστες, πλέον από τον ύπνο, αρκούδες.
Ωράριο λειτουργίας
Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου για τους επισκέπτες είναι Σαββατοκύριακα και καθημερινές εκτός Τετάρτης 10.00-17.00 (ώρες ξεναγήσεων: 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 16.30).
Επίσης ανοικτοί κάθε Σαββατοκύριακο και αργίες είναι και οι άλλοι δύο χώροι του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Κέντρου ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, όπως το Κέντρο Προστασίας Λύκου & Λύγκα στις Αγραπιδιές Φλώρινας και το Κέντρο Ενημέρωσης Αρκούδας στη Νίκειο Σχολή στο Νυμφαίο. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι επισκέπτες στο τηλέφωνο 23860 41500.
Νέο limit up πάνω από 5% στην τιμή του πετρελαίου εν μέσω ανησυχιών για τα Στενά του Ορμούζ
19:14
Τι ισχύει με την Κάρτα Ελεγχου Καυσαερίων σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ
19:05
Ο Τραμπ διατηρεί τον ναυτικό αποκλεισμό στο Ορμούζ - Επιμένει στον πυρηνικό αφοπλισμό του Ιράν
18:56
Πρωτομαγιά 2026: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τράμ η Αθήνα - Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρένα και πλοία
18:49