«Ξύπνησαν» οι αρκούδες στο Νυμφαίο - Ανοιχτό και πάλι στο κοινό το Κέντρο Προστασίας τους
Καφέ αρκούδες (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Carlos Osorio«Ξύπνησαν» από τον χειμερινό τους λήθαργο οι αρκούδες στο Νυμφαίο Φλώρινας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, μετά από τρεις περίπου μήνες, όλες οι αρκούδες ξύπνησαν και απολαμβάνουν τις ηλιόλουστες ημέρες. Ως εκ τούτου το κέντρο προστασίας Αρκούδας καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τις ξεκούραστες, πλέον από τον ύπνο, αρκούδες.
Ωράριο λειτουργίας
Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου για τους επισκέπτες είναι Σαββατοκύριακα και καθημερινές εκτός Τετάρτης 10.00-17.00 (ώρες ξεναγήσεων: 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 16.30).
Επίσης ανοικτοί κάθε Σαββατοκύριακο και αργίες είναι και οι άλλοι δύο χώροι του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Κέντρου ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, όπως το Κέντρο Προστασίας Λύκου & Λύγκα στις Αγραπιδιές Φλώρινας και το Κέντρο Ενημέρωσης Αρκούδας στη Νίκειο Σχολή στο Νυμφαίο. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι επισκέπτες στο τηλέφωνο 23860 41500.
Λάρισα: Ολονυκτία στο Δικαστικό Μέγαρο για τα κατασχεθέντα πειστήρια των Τεμπών
23:00
ΔΟΑΕ: Μόνο ο πυρηνικός πόλεμος μπορεί να καταστρέψει τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
22:50
Στουρνάρας: «Ανθεκτική η ελληνική οικονομία, καθώς βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια»
22:43
Συνάντηση Ν. Δένδια με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
22:32