Μαθητές δίνουν «ζωή» στη Νέα Κίο - 100 αλμυρίκια «πρασίνισαν» το παραλιακό μέτωπο
Εκατό αλμυρίκια φύτεψαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου και 3ου Λύκειου Άργους στο παραλιακό μέτωπο που συνδέει τη Νέα Κίο, το Τημένιο και τους Μύλους του Δήμου Άργους - Μυκηνών, δημιουργώντας πυκνή σκιά στην ακτή που φιλοξενεί εκατοντάδες λουόμενους και λουόμενες κάθε χρόνο.
Οι μαθητές και νεαροί πολίτες με την παρουσία τους έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα για τη δύναμη της έμπρακτης δράσης και την αξία της περιβαλλοντικής συνείδησης στις νεότερες γενιές.
Τα δένδρα παραχωρήθηκαν από το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, γεγονός που αναδεικνύει τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον ακαδημαϊκό χώρο για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης. Τη δράση στήριξε και ο Δήμος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέγκυ Ξηροταγάρου: Η στάση της νέας γενιάς απέναντι στο περιβάλλον,η πιο ισχυρή δύναμη για τον κόσμο
Στενό του Ορμούζ: Γιατί το φυσικό αέριο αποτελεί τον μεγαλύτερο ενεργειακό κίνδυνο
14:29
Μητσοτάκης για δωρεά Χατζηιωάννου στο ΕΣΥ: Επιπλέον 1.500 ευρώ καθαρά σε 80 γιατρούς
14:26
Σε συντονισμό Γαλλία, Ελλάδα και Ιταλία για αποστολή στρατιωτικών μέσων σε Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο
14:19
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι στοχοθέτησαν με πυραύλους το ισραηλινό αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
14:11