ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εξώδικο απαντά ο Αυγενάκης στην εφημερίδα «Documento»

Με εξώδικο απαντά ο Αυγενάκης στην εφημερίδα «Documento»
EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Φωτογραφία αρχείου

Σε επίδοση εξωδίκου προς τους διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας «Documento» και τον εκδότη της, προχώρησε ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας το μεσημέρι της Δευτέρας, με αφορμή δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι ο κ. Αυγενάκης, «έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλεί με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εκβιασμό, ερευνώνται για παράνομη εμπορία χρυσού και διακίνηση μαύρου χρήματος».

Ο κ. Αυγενάκης, διαψεύδει κατηγορηματικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento και κάνει λόγο για σκευωρία.

«Πριν από λίγο έγινε επίδοση εξωδίκου προς τους Διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας "Documento" και τον εκδότη της, στην οποία εξυπακούεται ότι διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας.

Πρόκειται περί μιας ακόμη σκευωρίας του γνωστού παρακράτους Τσίπρα - Καμμένου - Βαξεβάνη.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη» επισημαίνει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αναφέρει η εφημερίδα, προκύπτει ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, που όχι μόνο είναι από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ αλλά και προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε συνομιλίες με καταδικασθέντες για εκβιασμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο γαλάζιος βουλευτής φέρεται να κάνει «εξυπηρετήσεις» στους καταδικαστέντες συνομιλητές του και αυτοί στη συνέχεια τον «ευχαριστούν» με δώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ