Ακυρώνεται το ταξίδι του Π. Παυλόπουλου στα Χανιά λόγω κακοκαιρίας
Το προγραμματισμένο ταξίδι του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στα Χανιά της Κρήτης αύριο, Σάββατο, ακυρώθηκε λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας και ειδικότερα την έλευση του «Ζήνωνα».
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, ο κ. Παυλόπουλος τον ενημέρωσε για την ακύρωση της επίσκεψής του καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του flashnews.gr, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η πολεμική αεροπορία δεν μπορούσε να εγγυηθεί το πρόγραμμα απογείωσης και προσγείωσης του αεροσκάφους του.
Στις εκδηλώσεις στις οποίες θα έδινε το παρών θα τον εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων, Γεώργιος Ουρσουζίδης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.
Σε κάθε μία από αυτές (τις εκδηλώσεις) θα διαβαστεί μήνυμα του Προέδρου της Βουλής, στο οποίο θα εκφράζει τη λύπη του για την ματαίωση της επίσκεψής του.
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, KKE, ΝΕΑΡ: Τι λένε τα πορίσματα των κομμάτων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πλήρης διαφωνία για Βορίδη, Αυγενάκη
19:08
Βραζιλία: 22 νεκροί από τις σφοδρές πλημμύρες - Σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενους (vid)
18:57
Πόρισμα ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη
18:46
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προκαταρκτική Επιτροπή για Βορίδη – Αυγενάκη ζητούν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, KKE, και ΝΕΑΡ
18:40