Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα ο Νίκος Κοτζιάς
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην Ειρηνευτική Διαδικασία αλλά και τους ευρύτερους συσχετισμούς στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας με τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο, Μαχμούντ Αμπάς.
Επίσης θα συζητηθεί η κατάσταση στη Λιβύη και το θέμα της εταιρικής σχέσης της ΕΕ με τις χώρες της Αφρικής, της Καραϊβικής και του Ειρηνικού (AKE) μετά το 2020.
Στο περιθώριο του Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί πρόγευμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόγιερ.
«Πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος: Από την 1η Απριλίου τίθενται σε ισχύ
02:00
Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
01:00
Συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους ανά ταμείο
00:30
Βενεζουέλα: Στο κοινοβούλιο η συζήτηση για νομοσχέδιο αμνήστευσης πολιτικών κρατουμένων
23:59