Λεβέντης: Κάθε πρωθυπουργός βιάζεται να πετύχει
«Τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, απαντώντας στην ερώτηση αν βλέπει καθαρή έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, στη διάρκεια συζήτησης, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
«Και ο Σαμαράς έλεγε "βγαίνουμε από τα μνημόνια". Κάθε πρωθυπουργός βιάζεται να πετύχει», είπε και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναρωτήθηκε: «Πώς θα βγούμε από τα μνημόνια; Μπορείτε κ. Τσίπρα να μου πείτε μια επένδυση που έγινε;».
«Αν ήξερε ο ελληνικός τι υπογραφές έχουν μπει, είναι για φυλακή οι κυβερνώντες. Δεν είναι έξοδος από τα μνημόνια, είναι είσοδος στην κόλαση. Και ο κ. Μητσοτάκης δεν μιλάει γιατί και το κόμμα του έχει βάλει υπογραφές μειοδοσίας».
ΚΟΣΜΟΣ
Έμπολα: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στη Γαλλία - Βρέθηκε σε γιατρό που επέστρεψε από το Κονγκό
13:06
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
13:01
ΚΟΣΜΟΣ
Οι τρεις λόγοι που οδήγησαν στον παρατεταμένο καύσωνα που πλήττει την Ευρώπη
13:00
CULTURE
Η Ελλάδα επιστρέφει στο Κάιρο έξι ειδώλια αιγυπτιακού πολιτισμού - Πώς έφτασαν στην Αθήνα
12:48
ΕΛΛΑΔΑ