Λεβέντης: Κάθε πρωθυπουργός βιάζεται να πετύχει
«Τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, απαντώντας στην ερώτηση αν βλέπει καθαρή έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, στη διάρκεια συζήτησης, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
«Και ο Σαμαράς έλεγε "βγαίνουμε από τα μνημόνια". Κάθε πρωθυπουργός βιάζεται να πετύχει», είπε και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναρωτήθηκε: «Πώς θα βγούμε από τα μνημόνια; Μπορείτε κ. Τσίπρα να μου πείτε μια επένδυση που έγινε;».
«Αν ήξερε ο ελληνικός τι υπογραφές έχουν μπει, είναι για φυλακή οι κυβερνώντες. Δεν είναι έξοδος από τα μνημόνια, είναι είσοδος στην κόλαση. Και ο κ. Μητσοτάκης δεν μιλάει γιατί και το κόμμα του έχει βάλει υπογραφές μειοδοσίας».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων από το ΥΠΕΞ - Επέστρεψαν άλλοι 277
09:04
TECH
Πώς πρέπει να μιλάμε σε ένα AI chatbot; Οι ειδικοί απαντούν
09:00
TRAVEL
Πώς το 1ο διεθνές γαστρονομικό συνέδριο της χώρας μας προώθησε την εξωστρέφεια της Ελλάδας;
08:56
ΚΟΣΜΟΣ
Περισσότερα από 80 ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν στις επιδρομές κατά του Ιράν
08:54
ΚΟΣΜΟΣ