Παπαδημούλης για μητροπολίτη Κηφισιάς: Ένα ακόμη κρούσμα σκοταδισμού
Για σκοταδισμό και ακραία μισαλλοδοξία κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφορικά με τον «αφορισμό» του Στίβεν Χόκινγκ από τον μητροπολίτη Κηφισιάς.
Σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Ένα ακόμη κρούσμα σκοταδισμού και ακραίας μισαλλοδοξίας, που θυμίζει Ταλιμπάν και όχι μια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα που σέβεται την ανεξιθρησκεία. Δήλωση που ευτυχώς συνάντησε την παγκόσμια αδιαφορία: Ο μητροπολίτης Κηφισιάς "αφόρισε" τον Στίβεν Χόκινγκ».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΕΛΛΑΔΑ
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα πλημμυρισμένα
20:29
ΧΡΗΜΑ
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ