Επίθεση Πολάκη κατά μητροπολίτη Κηφισιάς αναφορικά με την επίθεση στον Χόκινγκ
Επίθεση στον μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλο εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναφορικά με τις δηλώσεις του για τον Στίβεν Χόκινγκ.
Ο κ. Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook, καταφέρθηκε κατά του μητροπολίτη, κατηγορώντας τον για «σκοταδισμό» και κάνοντας λόγο για «ντόπιο ταλιμπάν».
«Κάποιοι ιερωμένοι έχουν ξεφύγει σε βαθύ σκοταδισμό!!!! Ο μητροπολίτης Κηφισιάς κλπ σχεδόν αφόρισε τον Χώκινς γιατί δεν ανακάλυψε το θεό στην επιστήμη του!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός στην ανάρτησή του.
«ΥΓ: Δεν είδα κανέναν της "αριστείας" να διαμαρτύρεται για προσβολή της επιστήμης και του ορθού λόγου, ούτε κάποια από τις γνωστές γραφίδες των νεοφιλελεύθερων σάιτ να εξαπολύουν μύδρους εναντίον του – ντόπιου – ταλιμπάν..... Γιατί άραγε????», σημειώνει ακόμη ο κ. Πολάκης.

Ο μητροπολίτης Κύριλλος το βράδυ της Ανάστασης, στο πλαίσιο του πασχαλινού του μηνύματος, «τα έβαλε» με τον κορυφαίο αστροφυσικό, Στίβεν Χόκινγκ.
Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Χόκινγκ «έσβησε» θαμπωμένος από τα επιτεύγματά του, γεμάτος έπαρση και αλαζονεία, προσθέτοντας πως ξεχνούσε ότι όλοι εμείς υπάρχουμε επειδή υπάρχει Θεός.
SPONSORED
Coca Cola Τρία Έψιλον: Αυτή είναι η νέα μεγάλη επένδυση που έρχεται μετά τη γραμμή στο Σχηματάρι
09:29
Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στη Μαλάτια της Τουρκίας - Αισθητός σε πολλές περιοχές
09:25
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος που ξυλοκόπησε τον ξάδελφό του με άλλα πέντε άτομα
09:18
Πίνακας του Πόλοκ πωλήθηκε για 181 εκατ. δολάρια – Μια από τις ακριβότερες πωλήσεις όλων των εποχών
09:10