ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μόναχο ο Μητσοτάκης: Σειρά επαφών για τον πρόεδρο της ΝΔ

Στο Μόναχο ο Μητσοτάκης: Σειρά επαφών για τον πρόεδρο της ΝΔ
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Μόναχο θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να λάβει μέρος στη συνάντηση που πραγματοποιεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιείται, ώστε να καθοριστούν οι προτεραιότητες του ΕΛΚ, εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019, αλλά και να συζητηθεί διεξοδικότερα το σχέδιο για την «Ευρώπη του μέλλοντος».

Κατά τα λοιπά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει εντός της ημέρας κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ θα συμμετάσχει στις συζητήσεις για την αποτίμηση του κοινοβουλευτικού έργου της τελευταίας τετραετίας, με εισηγητές τον πρόεδρο του ΕΛΚ, Ζοζέφ Ντόλ και τον Αντόνιο Ταγιάνι, καθώς και στη συζήτηση για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις των επόμενων ετών, με εισηγήτρια την Άνγκελα Μέρκελ.

Εξάλλου την Πέμπτη (07/06/2018), ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, και στη συνέχεια θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη θεματική ενότητα «Οι φιλοδοξίες μας για το μέλλον της Ευρώπης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ