ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αιχμηρή ανάρτηση Κουμουτσάκου στα περί «διπλωματίας για κοτέτσι» του Ν. Κοτζιά

Η αιχμηρή ανάρτηση Κουμουτσάκου στα περί «διπλωματίας για κοτέτσι» του Ν. Κοτζιά
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Με ένα αιχμηρό tweet σχολίασε ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, τη φράση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά «η εποχή που θεωρούνταν διπλωματία το να κάνεις την κότα πέρασε».

«Όλοι οι προηγούμενοι κότες, είπε, με διαπεραστική ματιά, στον καθρέφτη του ο πανίσχυρος Υπουργός της "Αποικίας Χρέους". Ατρόμητος καβαλάρης εκείνος με πύρινη ρομφαία που έτρεμε όλη η υφήλιος. Ένα τρανταχτό γέλιο ακούστηκε από την Ανατολή... Τίτλοι τέλους. Καλές διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κοτζιάς ερωτηθείς για την ένταση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στις ελληνορωσικές σχέσεις σε συνέντευξή του στο αθηναϊκό πρακτορείο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η χώρα μας είναι αποφασισμένη να στείλει ένα μήνυμα προς Ανατολάς και Δύση, προς όλους τους φίλους μας και μη, ότι για όποιον παραβιάζει τις αρχές της κυριαρχίας και του σεβασμού απέναντί μας θα λαμβάνονται τα αντίστοιχα μέτρα. Η εποχή που θεωρούνταν διπλωματία το να κάνεις την κότα πέρασε. Αυτή είναι μια διπλωματία για κοτέτσι και όχι για εξωτερική πολιτική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ