Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο Βούτσης το πόρισμα της εξεταστικής για την υγεία
Στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε ο Πρόεδρος της Βουλής το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο της υγείας.
Τη διαβίβαση του πορίσματος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε κατά την τελευταία συνεδρίασή της η εξεταστική επιτροπή. Η επιτροπή εξέτασε σκάνδαλα στο χώρο της υγείας την περίοδο 1997-2014.
Νωρίτερα σήμερα οι δύο τόμοι με το πόρισμα της πλειοψηφίας και τις πορισματικές θέσεις των κομμάτων για τις τέσσερις υποθέσεις που διερεύνησε η εξεταστική επιτροπή για την υγεία, παραδόθηκαν στον πρόεδρο της Βουλής.
Ο Νίκος Βούτσης παραλαμβάνοντας τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν τα κόμματα μετά από περίπου 18 μήνες έρευνας, μίλησε για πλούσιο υλικό που εναρμονίζεται με την πάγια εντολή του λαού να μην μπαίνουν υποθέσεις κάτω από το χαλί αλλά να υπάρχει ενδελεχής έλεγχος. Χαρακτήρισε πολύ σημαντική δουλειά το πόρισμα και επεσήμανε πως παρακολουθώντας τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής δεν μπορεί παρά να πιστεύει πως στον τομέα της υγείας υπήρξαν σοβαρά προβλήματα και ότι ήταν μία από τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία.
ΕΛΛΑΔΑ
Ψηφιακό εργαλείο του Δήμου Αθηναίων για δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες
14:13
ΕΛΛΑΔΑ
Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Γυναίκα μαχαίρωσε άντρα
14:08
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi: Ο πιλότος του F-15 μετά την κατάρριψή του στο Ιράν είδε «σμήνος» drones σε σχηματισμό μέδουσας
14:08
ΧΡΗΜΑ
Πιερρακάκης: Η νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια του νόμου Κατσέλη αφορά πάνω από 100.000 πολίτες
14:05
CULTURE