Αποχωρεί από το Ποτάμι και ο Γρηγόρης Ψαριανός
Την αποχώρησή του από το Ποτάμι ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός. Το κόμμα έχει απομείνει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα από το πρωί, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά, και οι οποίες ελπίδες για ανασύστασή της με τη συμμετοχή του Θανάση Θεοχαρόπουλου, απομακρύνονται.
Με μήνυμά του στο Facebook, ο κ. Ψαριανός ανεξαρτητοποιήθηκε και τυπικώς από το Ποτάμι, καθώς από τη στιγμή που διαλύθηκε η Κ.Ο. οι βουλευτές του κόμματος λογίζονταν ήδη ως ανεξάρτητοι.
«Σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με το Ποτάμι, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα», ανέφερε και έκανε λόγο για «αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς», με τα οποία, όπως είπε, «καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μας».
«Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες», έγραψε και χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως τη «χειρότερη από τα χρόνια της Χούντας».
«Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.
Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής β' Αθήνας με Το Ποτάμι, ανεξάρτητος από σήμερα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σείεται το πολιτικό σκηνικό: Η Συμφωνία των Πρεσπών αλλάζει τον κοινοβουλευτικό χάρτη
Ισπανία: «Σβήνουν» οι ελπίδες για τον 2χρονο που έπεσε σε πηγάδι - Κανένα ίχνος ζωής για 7η ημέρα
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Οργή, επεισόδια και πολιτικός σάλος
Καιρός: Επιστρέφει η... αφρικανική σκόνη - Πού θα χιονίσει
Αναδρομικά συνταξιούχων: Επιστροφή έως και 27.000 ευρώ σε 2,6 εκατ. συνταξιούχους
SPONSORED
Φορολογικές Δηλώσεις 2026: Μέχρι πότε μπορούν να καταβληθούν
03:00
ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
02:00
Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την Αγροτική Εστία - Ποια η προθεσμία
01:00
Πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή
00:30