ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καλύπτει» την Ξεπαπαδέα ο Καλογήρου: Πριν αναλάβει στο υπουργείο η συνεργασία με τον Αρτεμίου

«Καλύπτει» την Ξεπαπαδέα ο Καλογήρου: Πριν αναλάβει στο υπουργείο η συνεργασία με τον Αρτεμίου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στην αντεπίθεση περνά το υπουργείο Δικαιοσύνης για την περίπτωση της γενικής γραμματέως κατά της Διαφθοράς, Αναστασίας Ξεπαπαδέα.

Μάλιστα σε ανακοίνωση κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «το έβαλε στα πόδια άρον άρον» όταν κατατέθηκε η τροπολογία «με αφορμή τις ασυναρτησίες τους για τον κ. Πετσίτη», προκειμένου η Επιτροπή «πόθεν έσχες» να ελέγχει υποχρεωτικά και αυτόματα όλες τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές όλων των πολιτικών.

«Καλούμε τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Και η ανακοίνωση του υπουργείου «ομολογεί» τη συνεργασία Ξεπαπαδέα – Αρτεμίου αλλά την τοποθετεί χρονικά πριν εκείνη αναλάβει τις αρμοδιότητές της στη Γενική Γραμματεία.

«Ενώ συνομολογείται η σύννομη άσκηση των καθηκόντων της ως δικηγόρου, πολύ πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στη Γενική Γραμματεία, κατασκευάζεται "ηθικό" ζήτημα και συναρμολογείται δήθεν βλάβη του ελληνικού δημοσίου μεταξύ εμπορικών εταιρειών που δεν είναι offshore. Το αφήγημα κορυφώνεται με δήθεν σχέσεις συνεργασίας και εκπροσώπησης του κ. Αρτεμίου, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο συστατικό κάθε συνταγής παρασκευής ανύπαρκτων σκανδάλων».

«Προφανώς κάποιοι βρίσκονται σε διαρκή πανικό, διότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλούς - πραγματικούς- σκελετούς στις ντουλάπες τους και αγωνιούν στο ενδεχόμενο αποκάλυψής τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ