Υποψήφιος δήμαρχος της Κομητηνής θέλει να «κλέψει το δημαρχείο» αλά «Casa de Papel»
Σε μία μεγάλη επιτυχία επενδύει ένας από τους υποψήφιους δημάρχους της Κομητηνής, που αποφάσισε να «μπει» σε αφίσα του «La casa de Papel» για να προωθήσει την υποψηφιότητά του.
Με τη βοήθεια του photoshop, ο κ. Κώστας Καραΐσκος, κατάφερε να γίνει μέλος της ομάδας των παγκοσμίου φήμης ληστών της δημοφιλούς σειράς του Netlix.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτακος», όμως, δεν εποφθαλμιά να κλέψει κάποιο Νομισματοκοπείο, αλλά έχει βάλει στο στόχαστρό του τον δημαρχιακό «θώκο».
«26 Μαΐου 2019. Το Μεγάλο Κόλπο στο Δημαρχείο», αναφέρεται σε ανάρτηση της παράταξης, που δημοσιεύει τη φωτογραφία του κ. Καραΐσκου.
Τα σχόλια στην… πρωτότυπη καμπάνια ποικίλουν.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέθανε ο Μπομπ Γουίρ του συγκροτήματος Grateful Dead
07:15
ΚΟΣΜΟΣ
Στις φλόγες το Ιράν: Ο στρατός στους δρόμους για να καταπνίξει τις διαμαρτυρίες υπό το βλέμμα των ΗΠΑ (vid)
07:07
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Ξεκινά η ψυχρή εισοβλή με πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες, θυελλώδεις βοριάδες, χιόνια
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11 Ιανουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ