ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ως αντιπολίτευση δεν θα μπορεί να καταργήσει τίποτα ούτε την επόμενη τετραετία
«Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και την επόμενη τετραετία ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα μπορεί να καταργήσει τίποτα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα.
«Ο κ. Μητσοτάκης μας ενημέρωσε σήμερα πως τον ευχαρίστησε προσωπικά συνταξιούχος, για τη 13η σύνταξη, την οποία νομοθέτησε η κυβέρνηση. Ο κ. Μητσοτάκης, βέβαια, ξέχασε να τον ενημερώσει ότι ο ίδιος σκοπεύει να την καταργήσει, αφού δεσμεύθηκε μόνο για τις 12 συντάξεις», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.
«Πάντως, κάτι θα ήξερε ο συνταξιούχος που τον ευχαρίστησε. Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και την επόμενη τετραετία, δεν θα μπορεί να καταργήσει τίποτα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λευκός Οίκος υποβαθμίζει πληροφορίες ότι η Ρωσία ενημερώνει το Ιράν για αμερικανικούς στόχους
22:11
ΕΛΛΑΔΑ
Επαναπατρισμός για 87 Έλληνες από το Ομάν στο Ελευθέριος Βενιζέλος
22:00
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Στοχοθέτησε αμερικανική βάση στα Εμιράτα που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση εναντίον σχολείου
21:50
ΕΛΛΑΔΑ
Eurojackpot 6/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 10 εκατ. ευρώ
21:47
ΕΛΛΑΔΑ